Betonlook

Mortex bestaat uit een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Het is een poeder dat aangemaakt moet worden met een speciale vloeistof. Qua samenstelling lijkt het op betoncire, alleen bevat mortex geen epoxy- of polyurethaanharsen en is het na aanbrengen direct waterdicht. Met mortex kun je wanden, vloeren, aanrechtbladen en badkamermeubelen een authentieke betonlook geven. Het product is na aanbrengen volledig waterdicht en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer of slaapkamer maar ook voor keuken- of badkamer. Het kan op een groot aantal ondergronden worden aangebracht en is in heel veel kleuren verkrijgbaar.

Er bestaan veel materialen met een betonlook die gebruikt kunnen worden als afwerking maar er zit een groot nadeel aan deze producten, ze moeten vaak nog behandeld worden om ze waterdicht en vocht beschermend te maken. Met Mortex van Beal is dat niet langer nodig. 

Door de unieke samenstelling en hardheid, is het een ideaal product ter vervanging van tegels. Met een prachtige uitstraling als resultaat!

Beal Mortex Color is een materiaal dat al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is, en dus niet door een coating. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

betonlook vloer
Voorbeeld van een betonlook vloer